“  We hebben vorige week 4 songs opgenomen. Kwaliteit van de mix is echt heel erg goed en de prijs ook. Absoluut een aanbeveling!  ”


Kasper Zandvliet
drummer van The Red Maddies
“  Altijd met veel plezier voice-overs voor Haarlem 105 opgenomen. Wanneer je bij Jeroen komt weet je zeker dat alles op tijd gemixed en klaar voor uitzenden is. Een echte aanrader!!  ”


Barbara Labrie
Professioneel Stemacteur
“  Jeroen heeft voor mij twee keer op rij een uitstekende, gedetailleerde en goed uitgebalanceerde geluidsopname gemaakt van een live opera uitvoering in de Haarlemse lichtfabriek.  ”


Theo Muffels
“  Wij hadden ontzettende haast met het maken van een voice-over voor onze bedrijfsanimatie. Jeroen heeft ons zeer snel geholpen en onze eigen medewerker die het zou inspreken voortreffelijk begeleid. Aanrader!  ”


Ton Oosterwijk
 

Magisch geluid

"voodoo" is een verwijzing naar mystiek en magie, "vox" is latijn voor stem of geluid.
HOME  /  OVER MIJ  /  DE STUDIO

het verleden

Het verhaal is allemaal begonnen in de zolder van een studentenhuis op de Paul Krugerstraat. Ik was bezig met mijn opleiding HBO elektrotechniek, maar was het grootste deel van de tijd bezig in mijn thuisstudio. Ik had 17 m2 om in te leven en 12 daarvan werden in beslag genomen door mijn mengtafel, speakers en DJ-set.


Mijn eerste 'klant' was een vriendin die een liedje in wilde zingen voor de begravenis van een kennis. Het resultaat was zeer emotioneel en technisch redelijk rampzalig.

In 2008 heb ik de deuren geopend van mijn eigen opnamestudio met (toen nog) 3 oefenruimtes op de wateringweg 41 in Haarlem. Het was een enorm spannende periode waarin ik in zeer korte tijd van plan in mijn hoofd naar compleet werkende studio moest gaan.


Ik heb maanden lang met mijn hoofd in de wolken gelopen na de opening maar achteraf zie ik toch duidelijk de fouten die ik uit enthousiasme en onervarenheid heb gemaakt. Zo was mijn 'control room' in eerste instantie maar 6 m2 terwijl er een lounge van 25 m2 naast zat...


het heden

In 2014, na 6 jaar in een te krap en ongeschikt pand te hebben gezeten, is het me gelukt een nieuwe meer geschikte lokatie te vinden voor de studio. Het pand is een ruimte bedrijfshal van 200 m2 met 5 meter hoge plafonds op de Jan van Krimpenweg in Haarlem. De hal is bijna helemaal vrijstaand, met slechts aan 1 zijde buren en een enorm gratis parkeerterrein voor de deur.


Na een volle maand verbouwen was de linkerhelft van de hal klaar om klanten te ontvangen. In dit gedeelte bevinden zich de 2 oefenruimtes waarvan de grote ook meteen de opnamekamer is. De control room opstelling is tijdelijk in de ontvangsthal geplaatst.de toekomst

De rechterhelft van de hal zal ik gaan gebruiken voor de bouw van de nieuwe opnamekamer en control room. Het is op dit moment nog een lege betonnen bunker van 100 m2, maar hopelijk zal ik in de komende 2 jaar de ruimte om kunnen bouwen tot een prachtige, comfortabele opnamestudio.


De nieuwe studio is ontworpen door John Brandt, een bekende naam in de internationale wereld van studio design.

De opnamekamer zal ongeveer 60 m2 zijn en de control room 40 m2. Door de hoge plafonds van 4,5 m zal de akoestiek fantastisch zijn.