“  We hebben vorige week 4 songs opgenomen. Kwaliteit van de mix is echt heel erg goed en de prijs ook. Absoluut een aanbeveling!  ”


Kasper Zandvliet
drummer van The Red Maddies
“  Altijd met veel plezier voice-overs voor Haarlem 105 opgenomen. Wanneer je bij Jeroen komt weet je zeker dat alles op tijd gemixed en klaar voor uitzenden is. Een echte aanrader!!  ”


Barbara Labrie
Professioneel Stemacteur
“  Jeroen heeft voor mij twee keer op rij een uitstekende, gedetailleerde en goed uitgebalanceerde geluidsopname gemaakt van een live opera uitvoering in de Haarlemse lichtfabriek.  ”


Theo Muffels
“  Wij hadden ontzettende haast met het maken van een voice-over voor onze bedrijfsanimatie. Jeroen heeft ons zeer snel geholpen en onze eigen medewerker die het zou inspreken voortreffelijk begeleid. Aanrader!  ”


Ton Oosterwijk
 

Magisch geluid

"voodoo" is een verwijzing naar mystiek en magie, "vox" is latijn voor stem of geluid.
HOME  /  OPNAMESTUDIO  /  VOOR SINGER/SONGWRITERS

opname, edit, advies

Voice overs opnemen, audio syncroniseren op beeld, muziek en effecten toevoegen, alle uitdagingen die met geluid te maken hebben pak ik met veel enthousiasme aan!

Je kiest voor VOODOOVOX als je op zoek bent naar iemand die:

meedenkt met de klant en altijd zoekt naar de meest pragmatische oplossing

flexibel is en gewend is te werken met strakke deadlines.
Vanavond af = vanavond af

duidelijk communiceert en natuurlijk verstand van zaken heeft

Mijn specialisatie is het opnemen en begeleiden van stemacteurs voor radio, tv, internet en alle andere soorten voice overs.


Ik beschik over een netwerk van stemacteurs die ik kan inhuren als je op zoek bent naar een specifiek stem geluid, maar nog leuker is het vaak als iemand uit het bedrijf zelf de stem inspreekt! Direct persoonlijk en sympathiek.

Er komt een hoop kijken bij het inspreken van een stem. Naast het begeleiden van de stemacteur en het bedienen van de apparatuur edit ik de opname voor je, ik bewerk het geluid, upload het naar een server of fileshare website en indien nodig pas ik in zeer korte tijd correcties toe. Ik ondersteun van begin tot eind en verzorg desgewenst het hele traject.


Advies en ondersteuning zijn altijd gratis dus aarzel niet om contact op te nemen met vragen over jouw productie, je zal verbaasd zijn hoe veel een mooie audio bewerking toe kan voegen aan het eindresultaat.

Mijn uurtarief is 65,- euro * met een minimum van 2 uur. Aarzel niet om contact met me op te nemen voor een offerte of meer informatie.

* alle prijzen zijn excl. BTW