“  We hebben vorige week 4 songs opgenomen. Kwaliteit van de mix is echt heel erg goed en de prijs ook. Absoluut een aanbeveling!  ”


Kasper Zandvliet
drummer van The Red Maddies
“  Altijd met veel plezier voice-overs voor Haarlem 105 opgenomen. Wanneer je bij Jeroen komt weet je zeker dat alles op tijd gemixed en klaar voor uitzenden is. Een echte aanrader!!  ”


Barbara Labrie
Professioneel Stemacteur
“  Jeroen heeft voor mij twee keer op rij een uitstekende, gedetailleerde en goed uitgebalanceerde geluidsopname gemaakt van een live opera uitvoering in de Haarlemse lichtfabriek.  ”


Theo Muffels
“  Wij hadden ontzettende haast met het maken van een voice-over voor onze bedrijfsanimatie. Jeroen heeft ons zeer snel geholpen en onze eigen medewerker die het zou inspreken voortreffelijk begeleid. Aanrader!  ”


Ton Oosterwijk
 

Magisch geluid

"voodoo" is een verwijzing naar mystiek en magie, "vox" is latijn voor stem of geluid.
HOME  /  OPNAMESTUDIO  /  VOOR SINGER/SONGWRITERS

werk van idee naar ep

Je kunt bij mij uiteraard al je zang opnames doen. Puur voor de lol over je favoriete orkestbanden zingen of serieus aan je zang demo werken, iedereen is welkom!


Ik werk snel en zorg voor een prettige koptelefoon mix zodat jij je kunt concentreren op het zingen. Maar daar stoppen de mogelijkheden niet.. Steeds vaker krijg ik de vraag of ik ook instrumenten kan toevoegen aan de opname. Denk aan drums, basgitaar of vioolpartijen.


Dit is zeker mogelijk!
Ik maak gebruik van virtuele of echte instrumenten, afhankelijk van je wensen en budget. Ik heb een groot netwerk van muzikanten waar ik uit kan putten.


tarieven

Een leuke zangopname over orkestband kan al voor 107 euro * . Dit is inclusief nabewerken en mixen. Wil je het iets serieuzer aanpakken dan zijn de kosten uiteraard helemaal afhankelijk van de wensen, overleg vooraf is dus van groot belang.

Aarzel niet om contact met me op te nemen voor een offerte of meer informatie.

* alle prijzen zijn incl. BTW