“  We hebben vorige week 4 songs opgenomen. Kwaliteit van de mix is echt heel erg goed en de prijs ook. Absoluut een aanbeveling!  ”


Kasper Zandvliet
drummer van The Red Maddies
“  Altijd met veel plezier voice-overs voor Haarlem 105 opgenomen. Wanneer je bij Jeroen komt weet je zeker dat alles op tijd gemixed en klaar voor uitzenden is. Een echte aanrader!!  ”


Barbara Labrie
Professioneel Stemacteur
“  Jeroen heeft voor mij twee keer op rij een uitstekende, gedetailleerde en goed uitgebalanceerde geluidsopname gemaakt van een live opera uitvoering in de Haarlemse lichtfabriek.  ”


Theo Muffels
“  Wij hadden ontzettende haast met het maken van een voice-over voor onze bedrijfsanimatie. Jeroen heeft ons zeer snel geholpen en onze eigen medewerker die het zou inspreken voortreffelijk begeleid. Aanrader!  ”


Ton Oosterwijk
 

Magisch geluid

"voodoo" is een verwijzing naar mystiek en magie, "vox" is latijn voor stem of geluid.
HOME  /  OPNAMESTUDIO  /  VOOR LIVE REGISTRATIES

meer dan een opname

Er zijn 2 mogelijke redenen waarom je niet naar een studio wil gaan voor de opname van een cd:

je wil graag de energie en spontaniteit van een optreden vastleggen

je bent op zoek naar een bijzondere akoestiek en sfeer zoals in een kerk of industrieel gebouw

Met beide uitdagingen help ik je graag!


Optreden opnemen

Als je ergens speelt met je band heb je een geluidsman nodig, maar voor een opname heb je er nog 1 nodig. Dat is onnodig duur en onhandig.

Als ik het opnemen van je optreden kan combineren met het verzorgen van het geluid heb je alles in één. Ik kan dan een aparte mix voor de zaal en de bandleden (monitormix) maken en tegelijkertijd op 24 sporen het optreden voor je opnemen.


De grote voordelen? Eén contactpersoon voor al je geluid vragen, minder aparte apparatuur nodig en dus een lagere prijs.

Neem vooraf contact met me op om je project te bespreken.


Bijzondere locaties

Natuurlijk, een studio is van alle gemakken voorzien. Maar soms ben je op zoek naar iets extra speciaals voor de opname van je cd. Bijvoorbeeld de mooie akoestiek van een kerk of de sfeer van een verlaten fabriek. Ik kan met mijn mobiele studio opstelling opnames maken op elke mogelijke plek, gewoon op 24 sporen zodat je tijdens het afmixen nog steeds alle mogelijkheden hebt die je van een studio opname kan verwachten.


Een volle dag opnemen op locatie kan al vanaf 375,- euro *

Aarzel niet om contact met me op te nemen voor een offerte of meer informatie.

* prijzen zijn excl. BTW voor zakelijke klanten en incl. BTW voor particuliere klanten