“  We hebben vorige week 4 songs opgenomen. Kwaliteit van de mix is echt heel erg goed en de prijs ook. Absoluut een aanbeveling!  ”


Kasper Zandvliet
drummer van The Red Maddies
“  Altijd met veel plezier voice-overs voor Haarlem 105 opgenomen. Wanneer je bij Jeroen komt weet je zeker dat alles op tijd gemixed en klaar voor uitzenden is. Een echte aanrader!!  ”


Barbara Labrie
Professioneel Stemacteur
“  Jeroen heeft voor mij twee keer op rij een uitstekende, gedetailleerde en goed uitgebalanceerde geluidsopname gemaakt van een live opera uitvoering in de Haarlemse lichtfabriek.  ”


Theo Muffels
“  Wij hadden ontzettende haast met het maken van een voice-over voor onze bedrijfsanimatie. Jeroen heeft ons zeer snel geholpen en onze eigen medewerker die het zou inspreken voortreffelijk begeleid. Aanrader!  ”


Ton Oosterwijk
 

Magisch geluid

"voodoo" is een verwijzing naar mystiek en magie, "vox" is latijn voor stem of geluid.
HOME  /  OPNAMESTUDIO  /  VOOR BANDS

wat is jullie sound?

Er komt meer kijken bij het opnemen van een demo of cd dan alleen het inspelen van de partijen. Minstens zo belangrijk is hoe je de instrumenten afstelt, welke microfoons je kiest en hoe je de akoestiek van de ruimte gebruikt. Kortom: de sound van de opname.

Ik help bands heel graag om de visie die ze hebben te vertalen naar een aanpak, of als er nog niet echt een idee is hoe het moet klinken om te inspireren en mee te denken.


De studio beschikt over alle apparatuur die nodig is om comfortabel op te nemen.

24 sporen tegelijk opnemen

aparte koptelefoon mixen voor alle bandleden

meer dan genoeg microfoons en DI's

Maar dat is niet het belangrijkste, het belangrijkste is een technicus die meedenkt en meevoelt met de muziek. Een technicus die weet wanneer hij uit de weg moet gaan van de creativiteit. Die technicus probeer ik te zijn.


tarieven

Je kunt van de studio en mijn diensten gebruik maken voor 38,50 per uur * (minimaal 2 uur). Daarnaast heb ik een aantal vaste aanbiedingen voor bands zoals een hele dag opnemen voor 300,- euro en 2 volle dagen voor 550,- euro.

De kosten voor het afmixen van de opname, wat ik uiteraard ook voor je kan verzorgen, zijn heel sterk afhankelijk van het aantal sporen en de complexiteit van de opname. Dit kan variëren van 1 tot 10 uur per nummer.

Mijn uurtarief voor mixen is 29,50 euro * per uur. Ik doe altijd alles zoveel mogelijk in overleg met de band en hun beschikbare budget.

Aarzel niet om contact met me op te nemen voor een offerte of meer informatie.

* alle prijzen zijn incl. BTW