“  We hebben vorige week 4 songs opgenomen. Kwaliteit van de mix is echt heel erg goed en de prijs ook. Absoluut een aanbeveling!  ”


Kasper Zandvliet
drummer van The Red Maddies
“  Altijd met veel plezier voice-overs voor Haarlem 105 opgenomen. Wanneer je bij Jeroen komt weet je zeker dat alles op tijd gemixed en klaar voor uitzenden is. Een echte aanrader!!  ”


Barbara Labrie
Professioneel Stemacteur
“  Jeroen heeft voor mij twee keer op rij een uitstekende, gedetailleerde en goed uitgebalanceerde geluidsopname gemaakt van een live opera uitvoering in de Haarlemse lichtfabriek.  ”


Theo Muffels
“  Wij hadden ontzettende haast met het maken van een voice-over voor onze bedrijfsanimatie. Jeroen heeft ons zeer snel geholpen en onze eigen medewerker die het zou inspreken voortreffelijk begeleid. Aanrader!  ”


Ton Oosterwijk
 

Magisch geluid

"voodoo" is een verwijzing naar mystiek en magie, "vox" is latijn voor stem of geluid.
HOME  /  CURSUSSEN  /  CUBASE

cursus cubase

Wat is er leuker dan thuis, in je vertrouwde omgeving en in je eigen tijd, rustig aan je eigen muziek werken?

Cubase is de meest populaire muziek software onder niet professionals. Het is een ontzettend krachtig programma bomvol opties waar de meeste mensen maar een fractie van gebruiken. Mijn cursus Cubase kan je daar bij helpen.


programma

Benodigde hardware
Opnemen
Produceren
Afmixen
MasterenDe kosten voor de cursus bedragen 375,- euro en zijn inclusief al het lesmateriaal. Aarzel niet om contact met mij op te nemen als je vragen hebt.

Met mijn cursus cubase leer ik je in korte tijd de basis kennis die je nodig hebt om zelfstandig verder te kunnen.

De cursus bestaat uit 4 lessen van 3 uur. Je krijgt een uitgebreid naslagwerk waarmee je later terug kan vinden wat is besproken tijdens de cursus. Daarnaast doen we veel opdrachten om de praktijk in de vingers te krijgen

* alle prijzen zijn incl. BTW