“  We hebben vorige week 4 songs opgenomen. Kwaliteit van de mix is echt heel erg goed en de prijs ook. Absoluut een aanbeveling!  ”


Kasper Zandvliet
drummer van The Red Maddies
“  Altijd met veel plezier voice-overs voor Haarlem 105 opgenomen. Wanneer je bij Jeroen komt weet je zeker dat alles op tijd gemixed en klaar voor uitzenden is. Een echte aanrader!!  ”


Barbara Labrie
Professioneel Stemacteur
“  Jeroen heeft voor mij twee keer op rij een uitstekende, gedetailleerde en goed uitgebalanceerde geluidsopname gemaakt van een live opera uitvoering in de Haarlemse lichtfabriek.  ”


Theo Muffels
“  Wij hadden ontzettende haast met het maken van een voice-over voor onze bedrijfsanimatie. Jeroen heeft ons zeer snel geholpen en onze eigen medewerker die het zou inspreken voortreffelijk begeleid. Aanrader!  ”


Ton Oosterwijk
 

Magisch geluid

"voodoo" is een verwijzing naar mystiek en magie, "vox" is latijn voor stem of geluid.
HOME  /  CURSUSSEN  /  AUDIOTECHNIEK

cursus Audiotechniek

Wat is er leuker dan thuis, in je vertrouwde omgeving en in je eigen tijd, rustig aan je eigen muziek werken?

Voor relatief weinig geld kun je een mooie opname set kopen. De keuze aan apparatuur is enorm! Maar hoe gebruik je al die spullen nu echt? Speciaal voor mensen met deze vraag heb ik mijn cursus audiotechniek ontwikkeld.programma

Microfoons
Mengtafels
Preamps
EQ
Een opnamesessie begeleidenDe kosten voor de cursus bedragen 375,- euro en zijn inclusief al het lesmateriaal. Aarzel niet om contact met mij op te nemen als je vragen hebt.

Met mijn cursus audiotechniek leer ik je in korte tijd de basis kennis die je nodig hebt om zelfstandig verder te kunnen.

De cursus bestaat uit 3 lessen van 3 uur. Na de lessen sluiten we af met een opname bij mij in de studio die je helemaal zelf mag begeleiden. Van microfoons aansluiten tot het mengpaneel instellen en koptelefoon mixen maken, een geweldige praktijk ervaring die ook nog eens ontzettend leuk is!

* alle prijzen zijn incl. BTW